Capo Di Capi Weblog

Δέν Υπάρχουν Aθώα Θύματα

Τί ζητούν οι Ελληνίδες απο τους Αντρες

3 Σχόλια


 Κακά τα ψέματα, σε κάθε άντρα αυτή την στιγμή στον πλανήτη αντιστοιχούν τέσσερις γυναίκες. Αν υπολογίσουμε και τους γκέι στην Ελλάδα, εδώ θα αντιστοιχούν γύρω στις έξι γυναίκες στον κάθε ετεροφυλόφιλο. Αν αναρωτιέστε πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό αφού εσείς δυσκολεύεστε να βρείτε ερωμένη, σίγουρα αυτή τη στιγμή κάποιος κάνει σεξ και με τις έξι δικές σας. Δε νομίζετε ότι ήρθε η ώρα να αναλάβετε δράση;

Μάθετε να διαχωρίζετε αμέσως τις Ελληνίδες σε τύπου Α και τύπου Β. Η Ελληνίδα τύπου Α έχει υιοθετήσει το παραδοσιακό πρότυπο. Θα σας παιδέψει στην αρχή κι αυτό μην το πάρετε σαν απόρριψη, αλλά σαν φιλοφρόνηση: της αρέσετε. Θα σας δώσει τα πάντα, εκτός από το ομαδικό σεξ και τη free σχέση- είναι πολύ κτητική με το σύντροφό της και συντηρητική. Θα σας νταντεύει, γιατί έτσι της έμαθε η μαμά της. Και στο εστιατόριο θα πρέπει να πληρώνετε εσείς, γιατί αλλιώς δε θα πιστέψει ότι την εκτιμάτε. Είναι κορίτσι για σπίτι και σαφέστατα να την προτιμήσετε αν τα σχέδιά σας για το μέλλον περιλλαμβάνουν γαμήλια ασημικά για το σκρίνιο, εξοχικό εξ αδιαιρέτου και παιδιά.

Αν δεν είστε αυτής της νοοτροπίας, θα φρικάρετε μαζί της. Γι΄αυτό προτιμήστε την Ελληνίδα τύπου Β. Μπορείτε να τη γνωρίσετε σε ένα one night stand, πριν από το οποίο σας την έπεσε εκείνη- δε σας υπολόγιζε για σχέση. Θα κάνετε free σχέση μαζί της, πολύ πιθανόν να κάνετε και τρίο. Θα σας μάθει πώς χρησιμοποιούνται τα sex toys της και θα σας αφηγηθεί πώς έγινε πολυοργασμική. (Παρεπιπτόντως, αν τα sex toys είναι δικά σας, κάντε τα πάντα για να καταλάβει ότι είναι η πρώτη ερωμένη σας που τα χρησιμοποιεί, ότι εκείνη και μόνο εκείνη σας ενέπνευσε για κάτι τέτοιο). Μπορεί να έχει άλλους δυο γκόμενους που “παίζουν” την ίδια περίοδο με εσάς. Δεν θα σας το πει όμως, γιατί το γουστάρει το παραμύθι της. Απ΄την άλλη δεν θέλει ούτε κι εσείς, αν την συναντήσετε σε νησί να της πείτε ότι έχετε γκόμενα πίσω στην Αθήνα. Γιατί ακόμη και η απελευθερωμένη Ελληνίδα ζει για το ρομάντζο- δεν είναι τυχαίο που ολόκληρη η κοινωνία αυτής της χώρας μοιάζει με σαπουνόπερα.

Τόσο η Α, όσο και η Β είναι γυναίκες που έχουν συνηθίσει να μπαίνουν σε ένα κλαμπ και να τις “παίζουν” όλοι με τα μάτια, χωρίς κανείς να τολμά να κάνει μια κίνηση. Επιτέλους, πρέπει να σταματήσει αυτό το κόμπλεξ μεταξύ των Ελλήνων. Πηγαίνετε να της μιλήσετε. Μην της πείτε κάποια κλασσική ατάκα καμακιού, ούτε κάτι ιδιαίτερα πολύπλοκο. Δώστε της απλώς να καταλάβει πόσο πολύ της αρέσετε (είσαι σούπερ, είσαι θεά, είσαι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει τα τελευταία χρόνια) πριν ζητήσετε το τηλέφωνό της. Είναι σημαντικό να ξέρει ότι σας αρέσει πάρα πολύ για να εκχωρήσει οτιδήποτε. Είπαμε, το θέλει το παραμύθι της, πρέπει να την κάνετε να νιώσει ότι είναι η θεά Αφροδίτη αυτοπροσώπως.

Ένας καλός τρόπος για να πάρετε αυτό που θέλετε μια ώρα αρχίτερα, είναι ο αιφνιδιασμός. Αν έχετε βγει ραντεβού μαζί της και σας κρατά σε απόσταση, σκύψτε σε μια άσχετη στιγμή στο αυτί της και πείτε της:“Λοιπόν, σκέφτομαι να σε παίρνω όλη τη νύχτα”. Η Ελληνίδα τα θέλει αυτά, να νιώσει, δηλαδή, ότι έχει δίπλα της έναν άντρα που δεν της αφήνει επιλογή. Δείξτε της τι θέλετε και πως θα το πάρετε με κάθε τρόπο. Αρκεί να την έχετε κάνει να νιώσει πρώτα θεά και να έχει πιστέψει ότι σας ενδιαφέρει εκείνη και μόνο εκείνη και βέβαια κρατήστε την υπόσχεσή σας- για όλη τη νύχτα…

Το πρωκτικό ξεχάστε το στα πρώτα σεξ. Δεν λέτε που έκανε και τη μεγάλη παραχώρηση να μην σας παιδέψει πολύ; Aκόμη κι αν η φάση είναι μόνο για μια βραδιά πρέπει να την κάνετε να πιστέψει ότι σας πήρε το μυαλό. Το επόμενο πρωί οφείλετε να της στείλετε ένα μήνυμα που θα λέει ότι ήταν η πιο ωραία βραδιά της ζωής σας. Μόνο έτσι θα σας θυμάται.

Αν σκοπεύετε να συνεχίσετε να τη βλέπετε να είστε προετοιμασμένος ότι πρώτα θα σας γνωρίσει σε όλες της τις φίλες για να πάρει έγκριση. Να είστε μαζί τους ευγενικός και ντζέντλεμαν, είναι πολύ σημαντικό. Όχι όμως πολύ διαχυτικός: η Ελληνίδα είναι απίστευτα ζηλιάρα και μπορεί να σας ξεκόψει αμέσως αν δει κάτι τέτοιο.

Ξεχάστε το γερμανικό σύστημα “πηρώνουμε μισά-μισά” ακόμη και για την τύπου Β. Θα πληρώνετε εσείς, είναι απλό. Επίσης, θα ανοίγετε πόρτες και θα στέλνετε λουλούδια, βασικά points στο μυαλό μιας Ελληνίδας.

Είναι πολύ σημαντικό να μην αναφέρετε καθόλου τη μαμά σας. Τουχάλιστον για τις πρώτες 48 ώρες.

Δε μιλάτε ποτέ για πρώην, ούτε βέβαια για νυν, έστω κι αν υποψιάζεστε ότι εκείνη βλέπει κι άλλον την πρώτη περίοδο. Εκτός κι αν έχετε να διηγηθείτε έναν τραγικό έρωτα που τόσο πολύ σας πλήγωσε. Οι Ελληνίδες είναι ψυχοπονιάρες κι έχουν το “σύνδρομο της φτερούγας”. Περιθάλπτουν τα ευαίσθητα αρσενικά.

Ποτέ μην πιέσετε μια Ελληνίδα για τρίο με άλλη γυναίκα. Απ΄τη μια ζηλεύει απίστευτα και απ΄την άλλη δεν είνα φαν των λεσβιακών. Στην ελληνική κοινωνία είναι πολύ λιγότερο αποδεκτές οι γυναίκες γκέι από τους άντρες γκέι. Ο μόνος τρόπος για να βρείτε Ελληνίδες ανοιχτόμυαλες ως προς το σεξ με άλλη γυναίκα, είναι στην Ερεσό, στο χωριό της Σαπφούς. Τα καλοκαίρια εκεί απελευθερώνονται οι Ελληνίδες κρυφολεσβίες και bisexual. Θα συναντήσετε μερικές που μοιάζουν ετεροφυλόφιλες και ίσως να είναι και παντρεμένες. Έχουν φτάσει όμως μέχρι εκεί για να βρουν γυναίκα, πάλι σε άντρα θα πέσουν; Ξεχάστε επίσης και το να συμμετάσχετε σε ομαδικό σεξ που διοργανώνεται εκεί. Συνήθως συμβαίνει σε δωμάτια ξενοδοχείων “μόνο για γυναίκες”. Τελικά, αν σας έχει μπει στο μυαλό το τρίο, φέρτε για τρίτο άτομο τον κολλητό σας. Σ΄αυτό μια Ελληνίδα δεν λέει όχι.

Μια άλλη μόδα του σεξ που δεν άγγιξε -καθόλου- την Ελληνίδα είναι το SM. Είναι πολύ σκληρό για την ιδιοσυγκρασία της- άσε που σαδομαζό είναι ουσιαστικά οι περισσότερες σχέσεις σε αυτή τη χώρα. Λίγη βία οστόσο τη θέλει στο κρεβάτι αυτή η γυναίκα, όσο χρειάζεται δηλαδή για να ανεβαίνει η αδρεναλίνη και να δείξετε ποιος είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Μια Ελληνίδα θα εκτιμήσει αν την πετάξετε στο τραπέζι της κουζίνας, αν της σκίσετε τα ρούχα, αν της δέσετε τα χέρια πίσω απ΄την πλάτη ώστε να νιώσει αδύναμη. Οι σφαλιάρες στον ποπό είναι επίσης must σε αυτή την χώρα.

Η αλήθεια είναι ότι η Ελληνίδα το σηκώνει και το βρίσιμό της. Μάθετα να μιλάτε βρώμικα στο κρεβάτι. Μόνο έτσι θα ικανοποιήσετε το ενοχικό της σύνδρομο. Το οποίο βέβαια της το έχει δημιουργήσει η ίδια η ελληνική κοινωνία, που ακόμη τη θεωρεί πόρνη επειδή χαίρεται το σεξ. Κάντε την να νιώσει ακριβώς αυτό στο κρεβάτι, πάρτε της την εξουσία και ταπεινώστε την. Αρκεί την επόμενη μέρα να της στείλετε λουλούδια, να της ανοίγετε πόρτες και να πληρώνετε παντού.

Αν θέλετε να κρατήσετε για μόνιμη σχέση μια Ελληνίδα τύπου Β, μην κάνετε το λάθος να την πάρετε στα σοβαρά, με παπά και με κουμπάρο δηλαδή (ειδικά αν ο κουμπάρος είναι δικός της φίλος). H μόνη λύση είναι να περάσετε από το σημείο e της, αυτό που οι σεξολόγοι ονομάζουν “συναισθηματικό οργασμό”. Είναι αποκλειστικά γυναικείο προνόμιο και η Ελληνίδα, ως μεσογειακή και πιο συναισθηματική γυναίκα, το έχει σχεδόν πάντα (σε αντίθεση με τις Βορειοευρωπαίες που, αν και βρήκαν πρώτες το σημείο G, ψάχνουν το e). Για να καταφέρετε να την κάνετε να τελειώσει από εκεί, πρέπει να γίνετε τρυφερός μαζί της. Να την κοιτάτε στα μάτια πριν μπείτε μέσα της, να της πείτε “σ΄αγαπώ” από την τρίτη εβδομάδα, να μαλακώσετε την καρδιά της, να τη φορτίσετε συναισθηματικά. Θέλει αγάπη και προδέρμ για να δαμάσετε ένα θηλυκό τέτοιου τύπου. (Ταυτόχρονα, εννοείται, με τις σφαλιάρες στον ποπό, το ένα δεν αναιρεί το άλλο).

Θα καταλάβετε πολύ εύκολα αν έχετε ακουμπήσει το συναίσθημά της. Άλλες κλαίνε τη στιγμή του οργασμού από το σημείο e, άλλες χάνουν στιγμιαία τις αισθήσεις τους κι άλλες κάνουν σαρδάμ όταν σας απευθύνουν τον λόγο το επόμενο πρωί. Το μόνο πρόβλημα ίσως είναι ότι θα σας έχει ερωτευτεί.

Μόλις έχετε περάσει από το συναίσθημά της αρχίστε να βάζετε όρια. Για να σας πάρει στα σοβαρά η Ελληνίδα, χρειάζεται όρια. Γιατί ακόμη και η τύπου Β ουσιαστικά αυτό που ψάχνει είναι “τον άντρα τον σωστό” που δεν θα την αφήσει να τον κάνει ότι θέλει και σε αντάλλαγμα, θα της δώσει ασφάλεια. Τότε θα του αφοσιωθεί, θα γίνει κτητική, θα κοπούν οι πολλές “ανοιχτωσιές”. Και θα μοιάζει περισσότερο με την παραδοσιακή Ελληνίδα. Η οποία, σύμφωνα με τους άντρες φίλους μου, είναι υπερεκτιμημένη. Εκείνοι κάτι σε Ταϊλανδή είχαν στο μυαλό τους όταν τους έλεγε η μαμά τους “και τώρα που μεγάλωσες, να βρεις ένα καλό κορίτσι να σε προσέχει”.

Τι να γίνει όμως δεν υπάρχει Ελληνίδα τύπου Γ για να δοκιμάσετε την τύχη σας μαζί της, δεν την έχει βγάλει ακόμη το εργοστάσιο. Μετά την Α και την Β υπάρχει μόνο το χάος και η μετανάστευση

πηγή: sexelixis.gr

Written by CapoDiCapi

2 Μαρτίου 2011 στις 07:30

3 Σχόλια

Subscribe to comments with RSS.

 1. Ελπίζω να θέλετε και τη γνώμη μιας γυναίκας για την παρουσίαση, η οποία πιστεύω ότι δείχνει άνθρωπο που γνωρίζει καλά τις ελληνίδες της περασμένης δεκαετίας. Νομίζω ότι ήδη έχουμε περάσει στην ελληνίδα τύπου Γ, η οποία είναι μια σύγχρονη ευρωπαία που της αρέσει πραγνματικά το καλό γαμίσι, εκτιμάει και υπηρετεί αν θέλετε έναν καλό πούτσο που της προσφέρει ηδονή και της αρέσει να είναι ερωμένη ενός αρχοντικού και επιβλητικού αρσενικού και να του ικανοποιεί όλα τα γούστα του. Πιστεύω ότι περνάμε πλέον και στην ελληνίδα τύπου Δ, αυτής δηλαδή που της αρέσουν οι τριγωνικές συνευρέσεις (τρίο) όλων των ειδών: με δύο γυναίκες ή και με δύο άντρες. Εμένα τουλάχιστον, αλλά και γενικότερα πιστεύω (διάφορες φίλες μου συμφωνούν), μου αρέσει το τρίο με δύο άντρες (πιθανόν και με τρεις) και μια γυναίκα. Το θεωρώ και πιο φυσιολογικό και πιο συμμετρικό από το άλλο (αφού η γυναίκα αντέχει περισσότερο). Εδώ πραγματικά θα ήθελα και τη γνώμη των αναγνωστών σας. Το άλλο τρίο (δύο γυναίκες με έναν άντρα) έχει φυσικά και αυτό τη χάρη του αλλά θα πρέπει αφενός ο άντρας να είναι αυξημένων προσόντων, αντοχών και δυνατοτήτων ώστε ν αικανοποιήσει και τις δύο γυναίκες αλλά και οι γυναίκες να είναι κολλητές φιλενάδες (εδώ νομίζω απαιτείται πιο πολύ από την περίπτωση των αντρών με την ίδια γυναίκα) ώστε να τον μοιράζονται και να τον φροντίζουν και οι δυο μαζί.

  anna

  12 Αυγούστου 2011 at 12:43

 2. Καλά και την Γ πως την θέλετε?

  Irene

  27 Ιουνίου 2011 at 01:16

 3. Εμπεριστατωμένη η παρουσίαση. Μόνο έχουν υπάρξει διαφοροποιήσεις, στο μεταξύ. Οι αγγελίες ζευγαριών με τη γυναίκα bi αφθονούν στο διαδίκτυο. Εϊναι πάρα πολλές οι γυναίκες που όχι μόνο δέχονται, αλλά γουστάρουν τις σχέσεις bi, χωρίς αυτό να τις κάνει λεσβίες. Δηλαδή απολαμβάνουν τόσο τη γυναίκα όσο και τον άντρα στο κρεβάτι.

  heliotypon

  6 Μαρτίου 2011 at 08:40


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: